{{warning.boldText}} {{warning.text}} Les mer

Hentekalender - når henter vi avfallet ditt?


Hentekalender kunne ikke hentes. Husk å velge en adresse som det skal vises kalender for. Hvis det fortsatt ikke vises kalender er den ikke tilgjengelig for valgt adresse.Sett klar beholderne kvelden før

Renovatøren starter tidlig om morgenen. Vi setter stor pris på at du gjør jobben hans enklere ved å sette avfallbeholder(e) og plastsekk klar for tømming kvelden før.

 

  • Hver 2. uke henter vi: Matavfall (brun beholder) og restavfall (grønn beholder).
  • Hver 4. uke henter vi: Papp/papir (grå beholder) og plastemballasje (egen sekk), i tillegg til matavfall og restavfall.
  • Hver 8. uke henter vi: Glass- og metallemballasje

Sett gjerne beholderen med håndtakene vendt mot deg, så går det raskt for renovatøren å tømme den. Om vinteren er det ditt ansvar å koste snø av beholderne og strø og måke rundt dem.

Les mer om hva du som kunde har ansvar for med hensyn til plassering og klargjøring av avfallsbeholdere.

Endring ved helligdager

Ved helligdager blir hentedag endret. Dette blant annet på grunn av helligdagsfreden. Husk derfor å sjekke hentekalenderen for å finne ut hvilken dag vi henter avfallet ditt etter høytids- og helligdager. 

Vi anbefaler å laste ned HRA-appen til mobil, for å få varsel også ved helligdager. 


Få varsel på mobilen din

For å få varsel på mobilen din om når vi kommer, anbefaler vi HRA-appen. Da kan du sette opp varsel slik at du kan gjøre klar avfallsbeholderne i forkant. 

Last ned HRA-appen