bioanlegg

Velkommen til HRA


Hadeland og Ringerike Avfallsselskap AS er et interkommunalt aksjeselskap eid av kommunene Gran, Lunner og Jevnaker i Oppland fylke, og Ringerike og Hole i Buskerud fylke.

Adresse: Musmyrvegen 10, 3520 Jevnaker
Tlf: 61314720

Vinner i kartonglotteriet

Grini trekning 2 2 2
Vi har en lokal vinner i kartonglotteriets 2. trekning 2018. Det er Marit Grini fra Gran som har vunnet kr 10.000,-. Hun har vært med på kartonglotteriet siden starten, og har laget system for familien slik at alle kildesorterer riktig.

Hun har skylt og stappet minst 6 kartonger oppi en kubbe + skrevet navn og telefonnummer utenpå kubben. Kubben ble lagt i den grå papirdunken, tømt i papiret på HRA og trukket ut i kartonglotteriet. Vi gratulerer!

Hvert år trekkes det ut 124 vinnere som deler en pott på 1,6 millioner kroner. Både organisasjoner, bedrifter og privatpersoner kan levere kartonger og bli belønnet for miljøinnsatsen. Det er Grønt Punkt Norge som sikrer og administrerer finansieringen av returordningen for drikkekartong. Gjenvinning av drikkekartong senker avgiften som er lagt på drikkevareemballasje, noe som i praksis betyr at prisen blir lavere for forbrukeren. Det viktigste er naturligvis å gjenvinne for miljøets skyld.

Du kan være med på kartonglotteriet med en enkeltkartong med navn og telefonnummer og du kan vinne kr 10.000,- Pakker man en kubbe på minst 6 kartonger oppi den 7. blir man også med på trekningen om kr 100.000,-. Det er 4 trekninger pr. år og kartongene trekkes fra 84 forskjellige steder i hele landet.

Copyright © 2015. All Rights Reserved Hadeland og Ringerike Avfallsselskap AS.