{{warning.boldText}} {{warning.text}} Les mer

Korona-tiltak hos HRA

HRA følger rådene fra helsemyndighetene for å redusere faren for koronasmitte. Her kan du lese om hvordan dette berører deg, og hva du kan bidra med for å hjelpe oss med dette.

Vi har et viktig samfunnsoppdrag som vi skal fortsette å utføre. For å opprettholde avfallsinnhentingen, er det viktig at medarbeiderne våre unngår smitte. Da trenger vi et godt samarbeid med deg som innbygger. 

Avfallsinnhenting fra husstandene

Avfallsinnhentingen pågår foreløpig som normalt. Vi gjør oppmerksom på at kapasiteten i henteordningen vår rakst kan bli endret i tilfelle renovatørene våre blir syke eller settes i karantene.

Sørg for å knyte restavfallsposer og plastemballasjesekker godt igjen. Alle beholdere skal ha lokket helt nede.

Gjenvinningsstasjonene våre minus Trollmyra er stengt på ubestemt tid

Vurder hva som er absolutt nødvendig å få levert i denne ekstraordinære perioden, benytt i så fall Trollmyra gjenvinningsstasjon.

Vi har minimumsmannskap sammenlignet med en normalsituasjon, fordi vi har isolert grupper av ansatte fra hverandre. Dette er for at vi skal ha beredskap til samfunnskritiske oppgaver, som å etterbehandle og laste avfall fra husstandene ut fra anlegget, og å sørge for drivstoff til renovasjonsbilene dersom det oppstår smittespredning blant medarbeiderne våre.

Åpningstider i påska

Administrasjonsbygget vårt på Trollmyra er stengt for besøkende

Hjelp oss ved å sortere riktig

Siden flere oppholder seg hjemme, venter vi også mer avfall fra husstandene.

Unngå nærkontakt på Trollmyra

Det er satt frem håndsprit på vektkontoret og vi bruker hansker i betalingsbua.
Resepsjonen er stengt inntil videre.

Takk for at du respekterer dette og er med på dugnaden!